• My Image
    Gebruik de tools van de specialist

Creditmanagement software in the cloud

Met onze creditmanagement software BeFince Online bent u niet alleen in staat om uw debiteurenportefeuille efficiënt te beheren, maar heeft u alle analyse- en stuurinformatie voor optimaal creditmanagement.

Door slimme functies bespaart u tijd, werkt u efficiënter en kunt u geld verdienen. Het programma zorgt voor een dagelijks activiteitenoverzicht voor uw debiteurenbeheerders. Alle taken zoals aanmanen, registreren van klachten, verzenden van kopiefacturen worden in en door het systeem uitgevoerd. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Via het dashboard heeft u direct toegang tot totaalrapportages en kengetallen zoals ouderdomsanalyse, DSO, cashflowprognose etc. Daarmee verkrijgt u essentiële financiële stuurinformatie van operationeel tot strategisch niveau en kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren..


Een oplossing op maat

Omdat de portal zich ‘in the cloud’ bevindt, hoeft u geen software te installeren en te onderhouden op uw eigen server.
Deze applicatie bieden wij uitsluitend aan in het kader van een hechte samenwerking en niet als creditmanagement software pakket alleen.

Wij stellen immers niet de software maar de inrichting van de software centraal. Bovendien is het onze stellige overtuiging dat onze applicatie slechts dan optimaal ingezet kan worden als de inrichting wordt afgestemd op uw organisatie.

Inzicht door gebruik van risicoprofielen

Dankzij de inzet van risicoprofielen krijgt u inzicht in de risico’s in uw debiteurenportefeuille. Deze risicoprofielen vormen de basis voor diverse rapportages en zorgen er voor dat u de juiste acties onderneemt om minder risico te lopen.

Verhoog uw rendement

Door het rendement van de activiteiten in kaart te brengen, creëert u inzicht in de kosten van het debiteurenbeheer.

Procesoptimalisatie

U krijgt inzicht in de redenen waarom uw debiteuren (te) laat betalen. Of te wel BeFince Online maakt de netheid van uw processen inzichtelijk.

Kortom: Met het BeFince creditmanagement kunt uw processen optimaliseren en worden uw facturen tijdig betaald tegen minimale kosten.

Ontsluiting van uw organisatie

Met BeFince online betrekt u de gehele business bij het debiteurenbeheer. Verschillende afdelingen en of personen kunnen inloggen en hun afspraken verwerken in het systeem.

Zo is de communicatie tussen de back- en frontoffice geborgd en dat scheelt veel tijd want collega’s hoeven elkaar niet meer te bellen wat er is afgesproken. Dit komt ten goede aan de band met de klant.

Uitbesteden debiteurenbeheer

U kunt er ook voor kiezen om het debiteurenproces uit te besteden aan Aertery. U hoeft niet meer te investeren in de inrichtingskosten voor de software daarnaast geniet u vanaf dag één van de expertise van Aertery.

Vrijblijvend eerste advies

Meer weten? Neem dan contact op met Tjaart Burema of voor een vrijblijvend eerste advies over het verbeteren van uw kaspositie. Klik op onderstaande button om hem een bericht te sturen.

Contactgegevens

Westblaak 96
3012KM Rotterdam

Tel. : +31 (0)88 100 1600
Email: Obscure01


Klant aan het woord
Stacks Image 4001

Benieuwd naar de mening van onze klanten over de samenwerking met Aertey?

Bekijk de film en plan daarna een vrijblijvend eerste advies door op onderstaande button te klikken.

thex Created with Sketch.

Contactgegevens

Westblaak 96
3012KM Rotterdam
Tel. : +31 (0)88 100 1600

Kvk nr. : 24411871
Btw nr. : NL8177.48.684.B01
Email: Obscure01

Social media